Mijn grootste wens is een huisje kopen in Frankrijk. En dan niet in combinatie met een ik-vertrek-achtig verhaal en dus ook geen  B&B, maar gewoon een lekker plekje waar ik naartoe kan wanneer ik dat wil. Als mijn heimwee te groot wordt. Lange tijd verwachtte ik van mensen die dit ook een leuk idee vonden dat ze mij er wel mee zouden helpen. En verwachtte ik van mijn man dat hij hier voor de volle honderd procent in meeging. Ik dacht ook dat als je er maar heel hard over droomt het vanzelf werkelijkheid wordt. Ik ben graag de prinses uit de sprookjes  !!
Langzaam maar zeker heb ik ontdekt en geleerd dat je de dingen die je echt wilt gewoon zelf moet organiseren. Als iets je hart heeft ontstaat er energie om die dingen te doen die bij je passen. Het klinkt zo hard, maar je kan niet van een ander verwachten dat hij jouw dromen in vervulling laat gaan.

Mijn passie voor de dingen die ik nu doe is zo groot dat die ene droom zich ook nog iets heeft uitgebreid. Ik wil datgene wat ik nu het allerliefste doe: mensen begeleiden in hun persoonlijke groei, combineren met de plek waar ik zo graag ben: Frankrijk. En aangezien ik geen prinses uit een sprookje ben, werk ik er nu hard voor om die droom te realiseren.
Mocht je me hier alsnog mee willen helpen dan houd ik me aanbevolen!!

Ben jij ook een dromer en zou je graag de boel eens aan gaan pakken? Borrelt het ergens maar weet je niet goed wat je ermee moet?

Er zijn veel interessante oefeningen en strategieën om in actie te komen. Neem gerust contact met me op.