Naast persoonlijke coaching geef ik ook trainingen voor groepen.

Communicatie

Wil je effectiever communiceren met je team? Leren wat je in kan zetten zodat een gesprek echt iets oplevert? We kennen allemaal wel die vergaderingen waarin je voor de zoveelste keer een bepaalde collega iets hoort vertellen en jij je afvraagt wat dit bijdraagt aan het werk. Of die ene collega die tijdens de vergadering niets zegt maar waarvan jij weet dat die best zinnige dingen te zeggen heeft. Hoe kan het dat hij zich in de groep niet uit? Hoe leer je begrip voor elkaar te krijgen en dan mét deze verschillen als team verder te komen?

Verbinding

Wil je als team collega’s, met je familie of als vriendengroep eens onderzoeken wat de diepere laag is die jullie verbindt? Wat weet je werkelijk van elkaar? Heb je er wel eens over nagedacht dat iets wat al heel lang zo lijkt te zijn best anders in elkaar kan steken? Wat vind jij belangrijk, wat zijn jouw waarden in het leven en hoe uit zich dat in de dingen die je doet? Wat zijn, vanuit die waarden jouw ideeën over werk, familierelaties of vriendschap?

Pittige gesprekken

Je kan er zo tegen opzien, tegen het voeren van bepaalde, lastige gesprekken. Op je werk, maar ook privé. Het idee dat je niet begrepen wordt of dat je je teveel laat leiden door emoties. Hoe kan je op een goede manier duidelijk maken wat je wilt of wat je vindt? Wat zijn vragen die je juist wel (of juist niet) kan stellen? Je leert begrip te krijgen voor de belevingswereld van de ander, je leert over filters in ons brein en de kracht van taal.

 

NLP

Zou je graag meer willen weten van NLP? Ben je geïnteresseerd in de combinatie: brein, gedrag en taal? Wil je wel eens weten, wat dat is met ‘filters’? NLP is interessant voor iedereen die behoefte heeft om eens anders naar de wereld en zichzelf te gaan kijken.

Opzet van de trainingen

Trainingen worden altijd (na een voorgesprek) afgestemd op de doelgroep. We bespreken van tevoren duidelijk de opzet en het traject. Soms volstaat een eenmalige training, bij een andere groep is het juist zinvol om meerdere keren bij elkaar te komen.

Mijn trainingen zijn een afwisseling van theorie en praktijk zodat je nieuwe inzichten in je brein en gedrag kan vastleggen. De opzet is positief, met humor en kennis van zaken.

 

Neem contact op! info@jolettebaakmancoaching.nl