‘Ik weet dat dit team niet goed voor me is, maar ik weet ook niet wat ik er aan kan veranderen.’

‘Ja, ik ga dit ook echt niet tot mijn pensioen doen, maar ik weet ook niet wat dan wel.’

‘Door corona ben ik echt wel even stilgezet en ben ik me gaan realiseren dat ik dingen anders aan wil pakken. Maar hoe?’

‘Ik blijf het een uitdaging vinden: werken, kinderen en dan ook nog goed voor mezelf zorgen. Hoe combineer je dat?’

Herken je (een van) deze uitspraken?

Vaak weten we wel ongeveer wat we willen, maar rommelen we intussen maar wat aan. Durven we daarin ook keuzes voor onszelf te maken? Of zijn we vooral bezig ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt?

Zit je er al langer over te denken om ‘iets’ te veranderen? Je gedachten, ideeën en gevoelens op een rijtje te krijgen?

In deze training van vier keer twee uur gaan we aan de slag rondom de vraag:

Kan ik meer rust krijgen door het maken van keuzes?

We kijken naar waar je nu staat en waar je naar toe zou willen: komt dat overeen? Wat zijn de obstakels, welke gedragspatronen spelen een rol? Je krijgt veel inzichten in jezelf, de ander, de wereld om je heen en vooral: je krijgt nieuwe energie om dingen weer of anders aan te gaan pakken!

Je krijgt inzicht in:

-jouw overtuigingen over veel zaken in het leven (de reden achter de keuzes die je maakt)
-wie jij bent (lijkt zo’n makkelijke vraag, maar geloof mij, als ik die vraag aan mensen stel vinden ze die heel moeilijk te beantwoorden)
-wat voor jou belangrijk is in het leven (doelgericht, n.a.v. de niveau’s van Bateson)

Dus: inhoud, herkenning, diepgang, jezelf eerlijk aankijken, verbinding en natuurlijk gezelligheid! En vier keer twee uur de volle aandacht voor jou!

Deze training is bedoeld om je over die drempel te krijgen: je wilt wel ‘iets’ doen, maar coaching of een psycholoog voelt direct zo heftig. Dit is de manier om een eerste stap te zetten. Door de connectie in de groep ontdek je ook: ik ben niet alleen!

Misschien loop jij ook wel met een vraag rond en weet je niet goed hoe je iets aan moet pakken. En wil je het niet groter maken dan het is. Eerst maar even doorzetten, straks wordt het vast beter of makkelijker. Toch?

Maar waarom zou je nu niet direct aan de slag gaan? Wat houdt je tegen? Angst voor het onbekende? Ben je misschien gevoelig voor wat anderen van je vinden?

Stap over die drempel, kom in beweging en meld je aan!
info@jolettebaakmancoaching.nl


-kleine groep waarmee we snel de diepte ingaan
-afwisseling theorie en praktijk, zodat je wat je hebt gehoord ook even kan verwerken
-woensdagochtend van 9.30-11.30 uur
-kosten voor vier ochtenden: €159
-Heb je voorkeur voor een andere dag/een ander dagdeel? Neem contact op, dan kijken we samen naar een goed moment.
8, 15, 22 en 29 september
-locatie: Graafseweg 276 (Augustijnenklooster)

Meld je aan: info@jolettebaakmancoaching.nl

Vrouwenkring

Zit je op een vrouwenkring of Bijbelgroep? Of zoek je een activiteit voor een vriendinnengroep?

Dan is dit  trouwens ook een leuke training om samen te doen!

In sommige kerken morgen mensen weer samenkomen in kleine groepen, ik kan dan op locatie komen. Vraag gerust naar de opties!