Parksessies

Welkom in het park!

Woon jij in de omgeving van Nijmegen, Ede/Veenendaal of Zwolle?
Was afgelopen periode voor jou ook: veel, onrustig, ingewikkeld, bijzonder en vol vragen?
En zou het je helpen om daar in een kleine groep over te praten?

Ik ontmoet je graag. Het worden mini-coach sessies. In een klein groepje van hart tot hart met elkaar spreken, elkaar bemoedigen, maar ook een stapje weer vooruit zetten.

De kinderen gaan weer naar school en we hopen met zijn allen dat dat voor langere tijd is. Maar wat is er eigenlijk allemaal gebeurd? En vooral: wat deed het met jou? In wat voor opzicht ben je tegen dingen aangelopen? Hoe komt dat? Verviel je in (oude) patronen? Wat wil je voor de toekomst? Allemaal onderwerpen die aan bod gaan komen.

Om de afstand én de intimiteit te waarborgen werk ik met maximaal vijf vrouwen in een groepje. Ik zorg voor koffie/thee/water/kussens en kleedjes.

We nemen een uur, anderhalf uur de tijd om iedere week op een ander onderwerp de diepte in te gaan. In totaal zijn er 6 sessies, en ik wil begin september opstarten.

9.30-11.00 uur

Geef je op via mail en vertel welke regio (Nijmegen, Ede/Veenendaal, Zwolle) je voorkeur heeft én op welke ochtenden je kan. Je krijgt dan meer informatie over de locatie en precieze data.

Neem jij tijd voor jezelf? Investeer 6 ochtenden om met nieuwe energie en tools verder te gaan.
6 sessies: € 45

Geef je op!
info@jolettebaakmancoaching.nl