Mezelf verkopen is niet mijn beste kant. Mensen tot bloei laten komen wel. Gelukkig zijn er ervaringsdeskundigen die wat over mij willen zeggen:

‘Omdat ik moeite had met het maken van bepaalde keuzes, heb ik de hulp ingeschakeld van Jolette. Zij heeft me geconfronteerd met de obstakels die ik voor mezelf had opgeworpen bij het maken van die keuzes. Door stil te staan bij wat voor mij echt belangrijk is, heb ik uiteindelijk toch knopen kunnen doorhakken. En dat binnen een vrij korte periode. Dat voelde voor mij heerlijk bevrijdend.

Kenmerken van Jolette als coach zijn dat ze zeer empathisch is en je tot de kern van de zaak weet te brengen. Ze is een heel fijne gesprekspartner, bij wie je het gevoel hebt dat ze oprecht ge├»nteresseerd is in jou als mens en in je ontwikkeling.’

Saskia (46 jaar), Arnhem

merci-beaucou-kaart-byviranie

 

“Jolette is een fijne coach die met een goed oor luistert en de juiste vragen stelt. Ze is scherp en helpt om je zelf te laten inzien waarom je dingen doet en welke overtuigingen daaraan ten grondslag liggen. Gesprekken en ondersteunende en afwisselende oefeningen helpen om grip te krijgen op je problemen en vragen en hebben ervoor gezorgd dat ik ook nu het coachingstraject afgerond is voldoende tools en handvatten heb om om te gaan met vervelende situaties en/of gedachten. Waarom denk ik zoals ik denk en waarom doe ik wat ik doe? Hoe is dit zo gekomen? Hoe kan ik tevreden zijn maar ook soms anders naar mezelf en anderen kijken op een meer helpende manier? Dit zijn de dingen waar Jolette mij op deskundige, professionele en betrokken manier mee geholpen heeft.”

Studente |22 jaar |Nijmegen

“Het was halverwege een doordeweekse dag op mijn werk toen ik plots huilend achter mijn bureau zat, moe en niet meer in staat de dag verder af te maken op mijn werk. Ik heb mijn spullen gepakt, ben naar huis gegaan en ben uren gaan slapen. Op diezelfde dag in de avond zei ik tegen mijn partner dat de koek op was, dat ik mezelf niet langer voor de gek ging houden en dat ik nu voor mezelf moest kiezen. Achteraf heb ik genoeg signalen gezien, maar ik heb ze altijd genegeerd totdat het niet meer ging. Op mijn dieptepunt kwam ik in aanraking met Jolette. Ik had mijn gevoel en mijn gedachten niet meer op een rijtje en was op zoek naar iemand die mij kon helpen om orde in de chaos te brengen. En wat een verademing was zij. Wat me meteen opviel en waardoor ik mijn muur liet zakken was en is haar oprechtheid. Zij doet dit vanuit de urgentie om je te helpen en de verdiensten zijn bijzaak. Dat heb ik in het verleden weleens anders meegemaakt bij andere coaches, waardoor ik in het begin redelijk sceptisch was. Ze stelde me direct goede vragen, luisterde naar me en iedere afspraak weer verkreeg ik door haar hulp inzichten die mij dichter bij mezelf brachten. Ze liet mij nadenken over mijn gevoel zonder dingen voor me in te vullen. Ze bracht me terug in mijn kracht; een nieuwe ik die veel sterker en emotioneel stabieler is geworden. Jolette heeft een hart van goud en weet jou de juiste handvatten te geven waardoor je met eigen inzicht weer grip krijgt op de situatie en op je leven”.

Michelle |30 jaar| Amstelveen