Durf jij het ? Keuzes maken voor jezelf? Of voelt dat egoïstisch? Lange tijd heb ik mijn keuzes gebaseerd op datgene wat goed was voor mijn gezin en mijn omgeving. Ik zorgde ervoor dat alles fantastisch op rolletjes liep. En ik vond dat ik daar zelf ook heel gelukkig van werd. Ik was er trots op dat ik een baan, een studie en een gezin kon combineren. Dat ik het laatste jaar wel steeds vaker met tegenzin naar mijn werk ging heb ik eerst lange tijd genegeerd. Beter leek het mij om vol te houden totdat ik vanzelf weer in een nieuwe fase zou komen waarin alles weer makkelijker werd. Maar dat werd het niet. Mijn tegenzin werd groter, totdat ik met buikpijn naar mijn werk ging. Ik was bang om depressief te worden of een burn-out te krijgen. Door erover te gaan praten én door het volgen van de opleiding NLP ben ik erachter gekomen dat er nog zo veel andere dingen zijn die ik graag wil doen en daar ben ik nu mijn energie in aan het steken.

Ik geloof dat als we dichter bij onszelf blijven en onszelf minder door de kritische ogen van een ander bekijken, er minder stress is en het leven mooier wordt.

Wil jij je leven een nieuwe impuls geven? Wil je eerlijk onder de loep nemen welke zaken jou energie kosten en waar je plezier in hebt? Weet je nog waar je echt blij van wordt? Hoe is je relatie? De zorg voor je kinderen? Je werk? Je vrijetijdsbesteding? Is dat in balans? Welke plek neem jij in?

Ontdek de kracht van kiezen en je gaat ontdekken dat het leven lichter wordt.

Waar kies jij voor? Een individueel traject? Of zou je graag in een groepje aan het werk gaan? Bijvoorbeeld met je vrouwenkring, zussen of vriendinnen? Vraag naar de mogelijkheden.